Spor

Saiz'in Amacı Ne?

Adana Demirspor maçındaki tavırları ve bencil futbolu ile tepki toplayan Sivassporlu Samu Saiz’e kulübün bir ceza vermesi bekleniyor. Saiz’e taraftarlar da tepkili…

Saiz'in Amacı Ne?
06-11-2023 11:39
SİVAS

Hayrullah AĞKAŞ 

Trendyol Süper Lig’in 11. haftasında EMS Yapı Sivasspor sahasında Yukatel Adana Demirspor ile 1-1 berabere kaldı.

Maça Sivassporlu futbolcu Samu Saiz damgasını vurdu. Maç süresince bencil futbol oynayan ve maç esnasında da zaman zaman arkadaşları ile tartışan Saiz tepki topladı.

Uzun süredir beklenilen performansı bir türlü veremeyen İspanyol oyuncuya kulübün bir yaptırım uygulaması da bekleniyor.

KULÜBEYİ YUMRUKLADI

Adana maçının 88. dakikasında teknik direktör Servet Çetin tarafından oyundan alınan Saiz, bu duruma da tepki gösterdi. Kenara gelen oyuncu su şişelerini yere fırlattı, yedek kulübesini yumrukladı. Bu duruma taraftarlar da tepki gösterdi. Konu ile ilgili Servet Çetin maç sonu, “Böyle şeyler olur, Saiz çok istekliydi. Mücadele etmek istiyordu. Bunu ben anlayışla karşılarım. Ben de futbol oynadım. Ama takım içinde bazı arkadaşlarımız var onlara önlem alacağız” demişti.

TARAFTARLARDAN HAKLI TEPKİ

Sivassporlu taraftarlar ise Samu Saiz’e maçın ardından sosyal medya üzerinden tepki yağdırdı. Taraftarlar, “Bu özgüven çok fazla Samu Saiz. Çok bencil oynuyorsun Saiz. Sivasspor’dan büyük değilsin Saiz, yaptığın şeyler doğru değil. Bir futbolcu gidip de yedek kulübesini yumruklayamaz. Bunun bir yaptırımı olmalı” şeklinde yorum yaptı.

Sivas İrade- Sivas Gündem- Sivas Haberleri- Sivas son dakika

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER