Cepten Yedik

7 yıl önce

Ne güzel başlamıştık halbuki?Burhan penaltı atışını gole çevirseydi,iyi başladığımız maçta fark olacaktı.Takım diğer maçlardaki gibi takım oyununu iyi oynadı.Futbolda bazen böyle durumlarla karşı karşıya kalıyorsunuz ve o meşhur kural işliyor:atamayana,atarlar?Mersin idman yurdu maçında atamadık maalesef.Pozisyonları bulduk ama demek ki atma hakkımızı ilk yarıdaki maçta fazlasıyla kullanmışız.Golü bulmak için her şeyi yaptık lakin direkler buna izin vermedi.Hayırlısı olsun.Bu maçın puan ya da puanlarını cebimizdeki kredi puanlarından kullandık.Maç kazanılmış olsaydı elbette ki çok iyi olacaktı fakat kaybedilmiş birşey yok.İddiamız en az geçen haftaki kadar devam etmektedir.

     Ligde artık tüm takımlar can havliyle oynuyorlar. Kaybedenin toparlanamayacağı zamanlardayız artık.O yüzden ligin dibindeki takımlarda dikkat ederseniz her şeylerini ortaya koyuyorlar. Son sıralardaki 4-5 takım bu hafta galibiyet aldılar. Ligde oynanan maçlara bakarsanız tansiyonun gittikçe yükseldiğini göreceksiniz.

  Mersin idman yurdu maçını unutup kupada Tuzla spor ligde Samsun spor ile oynayacağımız maçlara konsantre olmalıyız.Samsun spor da bu hafta ligin iddialı takımlarında Evkur yeni Malatyasporu net bir skorla mağlup etti.Böyle olunca Sivas´a heyecanla gelecekler ama seyircimizin desteği ile rahat kazanacağımızı düşünüyorum. ?Bir musibet bin nasihatten iyidir´diye bir deyim vardır. Sanırım bu haftayı anlatabilecek çok yerinde bir söz. Samsun spor maçı ile diğer maçlar için nasihate gerek kalmadı. Ne var ki Samsun sporun başında bizim takımı ve oyuncularımızın özelliklerini iyi bilen Osman Özköylü hoca var. Bu handikapı eminim ki Mesut hoca yerinde taktiklerle avantaja çevirecektir.

   Ligle verilen bir haftalık ara bize iyi gelecek, takım hem kendini bulacak,Mersin idman yurdu maçı unutulacak ve dinlenerek Tuzla spor maçına çıkılacak.öyle ümit ediyorum ki kupada Tuzla spor engelini de geçip ilk 8 e adımızı yazdıracağız.Kolay görünse de  Tuzla sporun gruplarda oynadığı müsabakalar düşünülünce işimiz aslında gerçekten zor. Her ne olursa olsun bizimde tecrübemiz ve inancımız var. Kupada da ligde de istediğimiz yerlere ulaşacağız. Hafta sonu oynadığımız maçı maddi hasarlı bir trafik kazası gibi görüp geçmiş olsun diyerek yolumuza devam edelim.

YAZARIN DİĞER YAZILARI