LEANDRİNHOOOOO

7 yıl önce

    Yazımın başlığı çok önemli. TFF 1. Lige ağır gelen bir futbolcuyu yazıyor. Geçtiğimiz Cuma günü oynadığımız ve kader maçlarımızdan birisi diyebileceğimiz Giresun spor maçında bize 3 puanı getirerek, ikincilik şansımızın devam etmesini sağlayan oyuncudan bahsediyorum.

Maçtan çok futbolcuları konuşmak gerek heralde. Zira rakip bizden daha iyi sahaya yayıldı ve iyi oynadığı kanısındayım. Zaman-zaman saman alevi gibi parlayan bir oyun sergiledik. O anlarda geliştirdiğimiz ataklardan ikisini gol yaptık. İşte tam burada maçın yıldızı olan Leandrinho müthiş oyununu 1 gol ve 1 asist ile süslemesi yazının başlığı olmasını hak etti diye düşünüyorum(2.golün asisti Galip´ten demeyin sakın).Teşekkürler Leo. Teşekkürler yine her zaman olduğu gibi John Boye. Sakatlanana kadar Ziya iyiyidi. Rıdvan eski günlerine dönme sinyalleri veriyor. Galip düşüşte, Hakan-Yiğit-İbrahim-Emre aynı. Emre demişken çok ümitli olduğum ve sabırsızlıkla patlama yapacağı maçı beklemekte olan ben, lig bitmeden bunu görmek istiyorum. John Boye ve Leo´nun yanına katılacak 2-3 isim daha lazım bize. Bunlardan birisi Emre diğeri Galip ve bir diğeri de Hakan olursa işi bitiririz. Bu arada kalecilerimize nazar değdi heralde. Ali Şaşal derken Tolgahan da sakat sakat oynuyor. İnşallah ligi sağ-salim bitirirler. Saha psikolojisi gereği futbolcuların kaleye güvenmesi ve oyuna öyle başlamaları 1 puan demek gibi bişey. Bundan ötürü kalecilerimize ihtiyacımız var.

Yarın Göztepe ile hayati bir maça çıkacağız. Bütün kalbimle inanıyorum ki biz o maçı söke-söke alacağız. Ligin ilk yarısında Sivas´ta oynadığımız ve 3-0 gibi net bir skorla kazandığımız maçta gördük ki biz Göztepe´den hem oyun olarak hem de mental olarak birçok gömlek üstün takımız. Kaldı ki o günlerde Göztepe hava olarak daha iyi durumdaydı. Şartlar böyle olunca İzmir´de seyirci dezavantajı olsa bile rahat kazanacağımız maç olarak görüyorum. Sonrasında evimizde Bandırma spor maçının galibiyetle sonuçlanması ; Eskişehir´in olası beraberliği ya da mağlubiyeti son maçta güle-oynaya süper lig demek. Hesap artık karmaşık değil, çok basit. Göztepe, Bandırma galibiyet; Adana demir spor maçı gazozuna olur zaten, orayı düşünmüyorum bile ve Malatya spor maçında şampiyonluk turu atarız. Ama bütün bunlar çok isteyerek ümit ettiklerimiz. Göztepe ve Bandırma spor´u mutlaka yenmeliyiz. HAYDİ HAYIRLISI?.

YAZARIN DİĞER YAZILARI