ÇOK İYİ GELDİ

7 yıl önce

Ziraat Türkiye kupası maçları için verilen ara, kupada çeyrek finale yükselmek tek kelime ile iyi geldi. Bir hafta önceki Mersin idman yurdu maçı mağlubiyetinin moral bozukluğu kupada Tuzlaspor  ?u farklı yenip çeyrek finale adımızı yazdırarak son buldu. Maçta çok iyi oynadık diyemeyiz. Bir çok aksayan yönümüz oldu. Özellikle son haftalarda toz konduramadığımız defansımız büyük açıklar verdi. İbrahim tecrübesiyle kapatmaya çalışıyorsa da ağır kalması ve yanında oynayan futbolcuların açık kapatma konusunda yeterli olmamaları, rakibe gol pozisyonları vermektedir. Tuzlaspor bulduğu fırsatları gole çevirseydi çok zorlanırdık. Hatta bocalar turu zora sokabilirdik. Neyse ki olmadı, yapamadılar ve TFF 1.Lig den ilk 8 ?e giren tek takım olduk.

Burhan´a bir parantez açmak istiyorum. Geçmişi belli, kariyeri belli ve futbolculuğunu tartışmaya kimsenin hakkı yok ama Tuzlaspor maçında gördük ki Burhan hala Mersin´de direğe vurduğu penaltıda kalmış. Oradan çıkman lazım Burhan. Bu takımın sana ihtiyacı var hem de çok. Takım arkadaşlarının da yardımcı olması lazım. Bir an önce Mersin piskozundan çıkıp Ligde ve kupada geri kalan maçlara odaklanmalısın. Hem büyük oyuncusun hem de  bu takım kaptanlarındansın. Futbolda olur böyle şeyler. Çeyrek finalin sana ve takıma iyi geldiğini düşünüyorum.

Gelelim kura çekimine. Hakkımızda hayırlı bir kura çekeriz inşallah. Çift maç eleme usulü oynanacak maçlarda şansımızın  en az diğer takımlar kadar olduğu kesin. Yarı final hatta final olursa kimse şaşırmasın. Zira bu takım geçen sezon çeyrek finale kalan diğer takımlarla aynı kategoride maçlar oynuyordu. Gittiğimiz yere kadar. Asıl hedef TFF 1.Lig´de ilk 2´ye girip doğrudan ya da play-off lardan süper lige yükselmek.

Önümüzde kendi sahamızda oynayacağımız Samsunspor maçı var. Bu motivasyonla rahat kazanacağımızı ve hanemize 3 puanı yazdıracağımıza inanıyorum.

Çeyrek final hayırlı olsun?.

YAZARIN DİĞER YAZILARI